More
  -11.4 C
  Rânca

  Cabana Gabriel

  Oferind o piscină în aer liber şi un restaurant care serveşte preparate din bucătăria românească, Cabana Gabriel se află la 2 km de centrul staţiunii Rânca şi la doar 30 de metri de cea mai apropiată pârtie de schi. Oaspeţii pot utiliza gratuit conexiunea WiFi în zonele publice şi îşi pot parca autoturismele gratuit.

  Toate camerele pensiunii Gabriel au canale prin satelit, vedere la munte şi o baie cu duş şi articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon.

  Barul serveşte băuturi şi există o grădină cu o terasă pentru relaxarea oaspeţilor. Puteţi închiria echipament de schi, iar în condiţii bune de zăpadă proprietatea poate fi accesată direct de pe pârtiile de schi.

  Există o staţie de autobuz la 10 metri, iar cel mai apropiat restaurant se află la 150 de metri de proprietate. Peştera Polovragi este la 25 km de pensiune.

  Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Rânca! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

  Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Rânca! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

  Vorbim limba dumneavoastră!

  Cabana Gabriel a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 20 iun 2014

  Cele mai apreciate facilități

  ? parcare
  ?WiFi gratuit inclus
  ? restaurant

  Originally posted 2019-05-14 22:11:24.

  Related

  Lasa un raspuns

  Please enter your name here

  Ultimele adaugate

  Categorii

  %d blogeri au apreciat: