More
  24 C
  Rânca

  Casa Daria Ranca

  Casa Daria Rânca se află în staţiunea Rânca, lângă şoseaua Transalpina, la 500 m de pârtia de schi și la 200 m de o stație de autobuz. Proprietatea oferă parcare privată gratuită. Cel mai apropiat restaurant se află la 350 m, iar la numai 30 m puteţi găsi un magazin alimentar.

  Unitatea de cazare oferă TV şi terasă. Aveţi la dispoziţie o bucătărie complet utilată cu cuptor și cuptor cu microunde. Băile sunt dotate cu duș, uscător de păr și papuci. Toate camerele oferă vedere la munte.

  Casa Daria Rânca pune la dispoziţie facilități de grătar. Printre alte facilităţi oferite de proprietate se numără un depozit pentru echipament de schi. La proprietate și în împrejurimi puteţi practica o serie de activități, printre care schi și drumeții.

  Dacă doriţi să vizitaţi împrejurimile, puteţi explora şoseaua Transalpina (14,8 km). Aceasta casă de vacanţă se află la 62 km de Aeroportul Internațional Sibiu.

  Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Rânca! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

  Vorbim limba dumneavoastră

   

  Cele mai apreciate facilități

   

  ? parcare
  ?WiFi gratuit inclus

   

  Originally posted 2021-04-12 15:39:02. Republished by Blog Post Promoter

  Related

  Lasa un raspuns

  Introduceți aici numele dvs.

  Ultimele adaugate

  Categorii